Mijn Verhaal

Mijn verhaal is simpel
Mijn naam is Pastelle
Mijn passie is ijs

 

Lekker, huisgemaakt ijs met respect voor dier, aarde en passie gemaakt?
Dat is een reden om Pastelle te bezoeken, die altijd een lach om je gezicht weet te toveren.
Haar ijskarretje met een verrassend pallet aan smaken is vaak te vinden in de buurt van de ijskeuken. Maar kan bij lekker weer ook zomaar ergens anders in het mooie Achterhoekse land opduiken.

In de vroege ochtend zwervend door de bossen en over velden. Langs boerderijen en het water raakt Pastelle geïnspireerd door de prachtige geuren en kleuren om haar heen.
Onderweg ontmoet ze de meest bijzondere locals, stopt altijd even bij de kraampjes langs de weg en schuift met plezier aan bij een landelijke koffiegelegenheid. Al etend en luisterend krijgt ze al snel tips waar de beste ingrediënten te halen zijn. Teruggekeerd duikt ze snel de ijskeuken in, om aan een nieuw ijsje te beginnen.

IJs van Pastelle is dan ook een traktatie zonder je schuldig te voelen omdat het zo puur natuur en dicht bij huis is. Sommige grondstoffen groeien helaas niet in de Achterhoek en halen we verder weg. Bijvoorbeeld de chocolade uit Afrika, waar met het Cocoa Horizons programma, de boeren duurzaam hun cacao verbouwen en daarmee de natuur en hun kinderen beschermen.
Kleurstoffen en chemische smaakstoffen komen het erf niet op.

  • Vers Roomijs, gemaakt van melk van onze eigen koeien.
  • Vegan Sorbetijs van vers fruit.
  • Variatie 100% Fruit op een stokje.

Waar iedereen voor de snelste weg kiest, bedenkt Pastelle een omweg.
Zo creëert ze het lekkerste ijsje.

Reacties zijn gesloten.